Mor & Dotter pysselblogg

Roadtripp

Publicerad 2012-07-24 20:13:56 i Loppisfynd,

mot Rättvik och lite check av olika loppisar. Började på glas och trasmatteloppisen i Rällsjöbo, där fanns nog det mesta i glasväg. Lite dyra kanske för min smak, men väl värda ett besök. Ordning och reda i butiken och trevliga människor. Handlade dock inget.
 
Nästa stopp blev tatillvara i Rättvik, och där var ju priserna helt andra! Ordning och reda även där, jag handlade inget...
 
Stoppet därefter blev en fin liten garn och tygaffär i Vikarbyn, VIK IN. Köpte ett par garnnystan som förhoppningsvis blir en liten mössa eller två till bebisen. Till den affären kommer jag att återkomma till!
 
Därefter for vi till Spader Madame som också ligger i Vikarbyn, där blev jag inte lika imponerad. Lite skitigt och ruffigt, dålig luft, rörigt. I och för sig, där fanns massor av kläder men då bör man nog veta ungefär vad man är ute efter.... Nej, inget ställe för mig.
 
Efter lunch på Moskogen styrde vi nosen mot Insjön och BKs, det var däremot en loppis för mig. Like! Där hittade jag en röd Mazetti burk som jag varit sugen på länge och en porslinsbambi. En sån bambi hade jag när jag var liten, men den föll i golvet... Dessutom åkte det ner ett par notpapper till kommande pyssel i kassen.
 
 
Som avslutning var vi in på Tulavippan i Djurås, också en mycket trevlig affär. Där blev det en till chokladburk från Sonjas, och en trasmatta som jag inte har fotat.
 
 
 
 
 
 
 
Efter en liten tur på åtta timmar var vi hemma igen. Kanske vi tar en sväng neröver nästa gång, Hedemora Avesta....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela