Mor & Dotter pysselblogg

Lite loppisfynd!

Publicerad 2012-08-06 09:08:25 i Loppisfynd, Sy & Textil,

Vi hälsade på min faster i Norbo och på vägen hem hittade vi en loppis hos ett par. En hel lada med jättemycket grejer! Mamma tyckte det var för rörigt och höll på att missa alla tyger men som tur var va jag med! Bland annat så blev det gardiner med detta blå och grönblommiga tyg som fick bli ett babynest för min del (vi delade alla tyger).
 
 
Sen utav lite röda gardiner blev det en amningskudde. Sånt här tyg blev det lite över av... undra vad jag ska göra med det?
 
 
 
Har även fyndat lite retrokläder,
 
 
Detr blårandiga förklädet och den blå/lila/grön/rosablommiga klänningen fyndade jag på Emmaus i helgen och resten någonstans utanför Norbo. Lika så dessa kläder:
 
 
Ett par 90talsbrallor fyndade för en tia! Jag börjar gilla 90tal. Har ju två vagnar från tidigt 90tal.
 
 
bjuder på bilder på vagnarna när jag endå är igång.
 
Sittvagnen Köpte jag för 300 kronor. Brio Comfort (90-93?). Den är i toppskick och footsack, parasoll och dyna medföljde! Den har skyklädsel så den är lätt att torka av!
 
Liggvagnen har ni nog sett förut, även den i skyklädsel. Emmaljunga Derby (90-94) Den köpte jag för en 500ing, kanske lite i högsta laget men jag älskar den!
 
 
Dessa hittade jag när det var Byloppis i bäsna, så har jag broderat på dom. Finhaklappar! Kanske inte någonting att äta köttfärssås med!
 
 
Fick en overlockmaskin av min faster när vi hälsade på! Försöker fortfarande komma överens med den, har ju aldrig använt en sån förut. Men här är ett par av brallorna jag lyckats få ihop!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela