Mor & Dotter pysselblogg

Tidigt i morse

Publicerad 2011-11-26 18:08:04 i Loppisfynd,

satte jag mig i bilen och styrde mot ABB Arena i Västerås för att kolla in en skrotmarknad. Som tur var hade jag lämnat mina shoppingkompisar hemma... så fynden var mina! Tur för mig också att jag inte hade en aning om hur halt det var förrän jag nästan var framme Salbohed.... då hade jag nog stannat hemma idag!Bland annat denna CAP-burk som var ett riktigt kap, 80 kr för en stor plåtburk i den storleken. Ännu roligare blev det när jag såg att den var märkt i locket med Fru Märtha, eller Martha, Rostberg, Stockholm. Undrar vad hon använt sin burk till???

Kaffeburken har jag heller inte sett förut, 50 kr för den vackra patinerade burken...mmmm.Jag hittade även en "tvåmidjare" Ittala-ljusstake till min samling. 100 kr för en signerad tvåa är inte illa.Det här uppläggningsfatet slank också ner i väskan, Gustavsbergs Gourmet...har heller aldrig sett tidigare.Å så dessa handmålade glöggmuggar, 30 eller 40-tal? Äldre? Vet ej, men vackra är de.Fast ärligt talat så vet jag inte om jag törs servera glögg i dem....det får nog möjligen bli lite saft!6 st för en 200-hundring.

Nu ska jag kila över till svärmor och käka tårta och dricka glögg och fira hennes födelsedag och advent. För i morgon när det är advent är jag med min andra "familj"!

Trevlig advent alla där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela