Mor & Dotter pysselblogg

Sommarstugan

Publicerad 2011-02-20 10:39:04 i Inredning,

När jag var 16-17 år fick jag och syrran renovera Morfars gamla stuga om vi ville. Min syster var inte intresserad av de så därför tog jag saken i egna händer. Eller nja... pappa har hjälpt till en hel del. Han slänger åt en verktyg och material sen säger han "Slå upp en vägg här!". Okej... jag är ingen snickare så det tar ju lite tid men ja har lyckats ganska bra. Sovrummet är klart förutom golvet. Den snygga tapeten hittade jag på en vind i ett torp. Jag var nog den enda som tyckte den var snygg på rullen, men desto fler tycker den är snygg på väggen!
En hel del har jag gjort här. Gjort hål i en vägg, slått upp en vägg, målat taket + lagat det, haft upp pärlspont på 3 väggar och tapetserat den fjärde, Byggt en säng (?!?!), fixat sängbort och satt upp några hyllor. Resultatet blev ganska bra. Men många svärord vid användning av såg och hammare... tror jag är bättre på inredning ;)
Fönster och dörrkarm har fått lister också (inte som det ser ut på bilden).
Har en jättemysig kökssoffa också! Den är lite gul, men det kommer den nog inte att vara när jag är klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela