Mor & Dotter pysselblogg

Jobbar, jobbar, jobbar

Publicerad 2012-01-12 19:21:55 i Hem & Hus,

jättemycket just nu, hinner inte mycket annat, men det ska väl ge sig snart...

Längtar lite till sommaren, kikar lite på fröer och sånt, om fyra veckor ska man kanske på allvar börja fundera på att peta ner lite saktfärdiga grönsaker.svårt att tänka sig att det ska bli så här grönt...

Har inga nya bilder så jag tänkte visa några gamla vänner som tyvärr inte längre finns med ossKatten Toja, som föddes här på Stallgården. Vi fick en hittekatt som hette Lotta och plötsligt så hade vi fem katter! Alla kattungarna var svarta och vita som sin far. Lotta var blyertsgrå. Toja blev 18 år.Kallblodstravaren Temperton, en av alla hästar som passerat här på gården.
Importerad från Norge, hade gjort bra ifrån sig på travbanan, känd pappa Almsvarten. Men vi använde honom mest som ridhäst. Han var hos oss i sex år innan hans ben var slut och han fick lämna oss för de sälla jaktmarkerna.

Men lite egen tid mellan arbetspassen ska jag ha, imorgon förmiddag träffas stickgruppen och på söndag är det Broderiklubben i Gävle! Sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela