Mor & Dotter pysselblogg

En trevlig dag

Publicerad 2011-08-01 08:55:55 i Djur och natur,

med min systerdotter har jag haft, bland annat så sydde vi ett mobilfodral till hennes tegelsten (som hon själv säger)!Dessutom hann vi med ett besök på Lunåns gårdsmejeri där de tillverkar jättegod ost av mjölken från sina egna fjällkor, tyvärr så hade både kor och hästar dragit iväg långt bort i hagen så de fick vi inte se. Däremot så visade
bockarna Bruse gärna upp sig på sin lilla bro över forsen!De har flera olika slags fåglar också, här ser vi påfågelnVisst är han vacker? Det finns höns och myskankor och så kalkonerDet finns även får på farmen, och så denna lilla minigris som vakar över dem allaMan kan ju undra hur den ser ut på magen...skavsår? Grisen trivdes bäst utanför caféet!

Har du inte varit till Lunåns gårdsmejeri så rekommenderar jag ett besök, inte bara för att se alla djuren och ta en fika utan även för att naturligtvis smaka på deras fantastiskt goda ostar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela