Mor & Dotter pysselblogg

Anledningen till bloggpausen

Publicerad 2011-08-19 09:28:59 i Djur och natur,

Heter Crille! Har köpt en fjording på prov, har honom bara en och en halv vecka till sen måste jag bestämma mig, så nu är det intensivt....... försöker lära känna honom och han mig.Efter att ha fått ordentligt med spö av de andra fyra hästarna i hagen när han kom, så verkar han nu ha blivit bra kompis med min kompis Loa.Han är en liten tuffing, bara 142 cm hög i manken - mot Loas 138 cm - men urstark, så det är väl tur att jag är det med!Som alla fjordingar verkar han ha ett stort hjärta i alla fall, otroligt trygg och självsäker vad jag märkt hittills.
Så just nu blir det inte så mycket annat än att försöka se till att trädgården inte växer igen totalt och att inte dammråttorna får härska vilt inomhus... man ska ju hinna jobba lite också mellan ridturerna.

Visst är han söt med sin vilda man, många klipper sina fjordingar så de får den karaktäristiska ståndmanen. Den är riktigt snygg med vitt på sidorna och svart i mitten...men jag gillar det här vilda, det känns som att sitta på ett troll när man rider. Bara en massa hår och så två öron som sticker upp!

P.s bloggpausen från dottern har lite med att göra att hon nu tagit över min roll som medryttare på Loa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irmeli & Ellinor Sjölander

Vi är mor och dotter från Falun, Dalarna, som älskar att pyssla och fixa. Därför har vi den här bloggen så vi kan skryta lite om det vi åstakommer också ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela